Voetbalnederland sterren-polo

Exclusieve polo voor topscorers

25 competitiedoelpunten scoren - het aantal dat nodig is voor het krijgen van een ster achter je naam - doe je niet zomaar. Om het behalen van een ster te vieren heeft Voetbalnederland een sterren-polo ontworpen. Hierbij hebben we de nadruk op kwaliteit gelegd, want het is natuurlijk niet niks om zoveel doelpunten scoren. Ook vinden we het belangrijk dat de polo "draagbaar" is en niet alleen bij een huldiging wordt gedragen.

Quick - Nederlands merk met roots in het voetbal

Voor de sterren-polo hebben we de top-polo uit de Quick - collectie genomen (de "Joost Luiten-polo"). Quick is een oer-Nederlands merk dat sinds 1905 bestaat met roots in de voetballerij. De polo wordt handgemaakt in Portugal, het land van Christiano Ronaldo, en de afwerking straalt kwaliteit uit. Er is aandacht besteed aan elk detail, zo zijn de mouwen voorzien van een Nederlandse vlag-bies en hebben de knoopjes zelfs een speciale opdruk.

Sterren-logo

Voor de polo hebben we een speciaal logo laten ontwerpen. Het logo is geborduurd, evenals de afzonderlijke sterren.
Boven het logo wordt het aantal doelpunten met sterren afgebeeld. Hierbij is een combinatie van drie types sterren mogelijk:

  •  Bronzen ster = 25 doelpunten
  •  Zilveren ster = 50 doelpunten
  •  Gouden ster = 100 doelpunten
De sterren worden afzonderlijk aangebracht, afhankelijk van het aantal gescoorde doelpunten. Zo zal iemand met 25 doelpunten 1 bronzen ster krijgen en iemand met 175 doelpunten 1 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen ster. Het logo met de sterren wordt op de borst of de mouw aangebracht.

Gepersonaliseerd ontwerp

Als "finishing touch" wordt de polo voorzien van de initialen van de speler. De opdruk wordt gratis toegevoegd en wordt gedaan met hoogwaardig, rekbaar folie. Dit zorgt er voor dat deze persoonlijke bedrukking optimaal bewaard blijft.

Aandacht voor details

De polo wordt geleverd in een presentatie-doos, voorzien van een band waarop het aantal doelpunten zichtbaar is.

Drie kleuren

De polo is verkrijgbaar in twee kleuren:

  • Dutch orange
  • Deep Navy
  • Jeans blauw

Hoe te bestellen

De polo kan besteld worden via de spelers-paginas op deze website. Zoek je team/club op en selecteer bij de selectie je naam. Wanneer je vervolgens kiest voor selectie of "topscorer aller tijden", kun je je naam selecteren. Je krijgt dan aan de rechterkant een afbeelding van een polo in beeld. Wanneer je hier op klikt kom je in het bestelformulier.